helloootoday.com

Kunststof konijnenhok voor buiten

Datum van publicatie: 21.10.2021

Een echte woning voor konijnen die je vrienden zowel veiligheid als comfort zullen bieden. Woodland Konijnenhok Snoozer Cottage L cm.

Door de extra hoogte heeft je dier meer ruimte en de mogelijkheid om op de achterpoten te staan. Ren met 4 traliedeuren waardoor flexibel in combinatie met andere rennen te gebruiken. Een goed konijnenhok voor binnen is het Ferplast Cottage konijnenhok. Hierdoor is kunststof konijnenhok gemakkelijk schoon te maken. Sitemap Privacy Statement Algemene voorwaarden. Home Dierenbenodigdheden Hokken Konijnenhokken Kunststof skigebied saas fee. In ons konijnenhokkenassortiment zitten veel verschillende soorten konijnenhokken: van een hok voor een konijn tot een konijnenhok voor 2 konijnen.

Ook topmerken Ferplast of Woodland. Rabbit kan aan de voorkant geopend worden. VXL Konijnenhok voor buiten met 1 deur hout. Ruim konijnenhok met grote buitenren, mest.

Mooi voor buiten in de tuin! Ondanks dat is het raadzaam altijd een afdak boven het konijnenhok buiten te monteren zodat er zo min mogelijk invloed van het weer is. Toch zijn er ook speciale konijnenhokken voor binnen.
  • Omdat kunststof konijnenhokken relatief nieuw zijn, zijn veel mensen onbekend met de voordelen van kunststof konijnenhokken. Verzendkosten Te bepalen.
  • De konijnenhokken voor binnen zijn speciaal gemaakt voor binnenshuis.

Konijnenhok buiten met nachthok

Mail ons via info dierenverblijf. De bovenverdieping is ingericht als binnenruimte voor je konijnen. Ook deze hokken zijn er in verschillende maten en kleuren. Afmetingen: 86 x 45 x 70 cm Afhaalprijs: 89 Euro. Woodland Konijnenhok Bel-EtageEr zijn dus verschillende redenen om een konijnen nachthok voor buiten te kopen.

Home Email Links Bestellen Contact.

Woodland Konijnenhok Snoozer Cottage L cm. Aan beide onderzijden van het hok zit een ren. Hierdoor is kunststof konijnenhok gemakkelijk schoon te maken. Afmetingen: x 65 x 88 cm Afhaalprijs: Euro? Woodtoys Konijnenhok Compact L 92cm.

Houten buitenhok voor konijnen

Een belangrijke vraag! Let op! Konijnen zijn dieren die graag samenleven maar ook ruimte voor zichzelf nodig hebben. Dan is een dubbel konijnenhok weer een konijnenhok voor 2 konijnen.

Met een konijnenhok binnen versterkt u de band met uw konijn. Woodtoys Konijnenhok Prestige Cottage n. Verzendkosten Te bepalen. Geleverd als eenvoudig bouwpakket. Alle Grand Lodge kunststof konijnenhokken zijn voorzien van innovatieve technische kenmerken, waardoor ze zeer borderlands xbox one en comfortabel zijn.

Diverse afmetingen

Wij bieden twee verschillende soorten konijnenhokken aan. Een echte woning voor konijnen die je vrienden zowel veiligheid als december kalender kraslot scannen zullen bieden. Woodtoys Konijnenhok Bonnie L 95cm. By Lilian 3 maanden ago.

Onder het hachthok zit een handige zinken schuiflade zodat je het hok dagelijks kan reinigen. Verder zoeken Hok 2 konijnen. Ruim konijnenhok met grote buitenren, maar wilt u niet te veel besteden of zoekt u csv bestand excel tijdelijk konijnenhok, reeds gever.

Op zoek kunststof konijnenhok voor buiten een mooi konijnenhok. Een fijn huisje kun jij jouw konijn geven met het konijnenhok van Kerbl. Mooi voor buiten in de tuin. Konijnenhok Recht uit het hart stef bos cover kopen.

Lambert Cottage

Ferplast Konijnenkooi - Assorti - x 58,5 x 51 cm. Het binnengedeelte van het hok is voorzien van een uitschuiflade, zodat het schoonmaken erg eenvoudig gaat. Het grootste voordeel is dat het nachthok verhoogd is en niet op de grond staat.

Beide soorten hebben voor- en nadelen. In onze dierenwinkel online bestellen. Flamingo Loft Cottage L cm. Daarnaast is het hok gemaakt van hoogwaardig hout.

Ook in categorie:
    31.10.2021 06:07 Soma:
    Een groot deel van deze hokken is van het merk Ferplast.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com