helloootoday.com

Oplaadbaar nachtlampje a little lovely company

Datum van publicatie: 02.10.2021

Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Toon 36 Alle. De kinderlampjes worden niet heet, hebben een milieuvriendelijke LED-lamp en een timerfunctie waardoor het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat.

A Little Lovely story… Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley: moeders van samen 7 kinderen, startten hun Little Lovely avontuur ingewoon vanaf de keukentafel met enkel een gedeelde droom: het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot vrolijke sfeerbrengers.

Wachtwoord vergeten? Het Nederlandse en relatief jonge merk verkoopt super hippe en kleurrijke producten voor de kinderkamer.

Sebra gehaakt piep konijntje. Met gebruik van de timer zijn dat 80 nachtjes slapen. De kinderlampjes worden niet heet, hebben een milieuvriendelijke LED-lamp en een timerfunctie hippe restaurants den bosch het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat.

Zoeken naar:! Batterijen worden meegeleverd! Sebra gehaakt piep konijntje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs: van jungle dieren tot fantasie en van ruimte tot bosvriendjes. Het Nederlandse en relatief jonge merk verkoopt super hippe en kleurrijke producten voor de kinderkamer.

Speenkoord met naam siliconen en gehaakte kralen James bond personages. Kijk dan ook echt even hier.

Speenkoord met naam siliconen en gehaakte kralen Tess. Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley: moeders van samen 7 kinderen, startten hun Little Lovely avontuur in , gewoon vanaf de keukentafel met enkel een gedeelde droom: het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot vrolijke sfeerbrengers. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Nachtlampje T-Rex A Little Lovely Company

Elk Little Lovely product is er op gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Gerelateerde producten Sale. Zoeken naar:. Op werkdagen voor Deze kinder nachtlampjes pakken wij, net als onze andere producten, altijd in als lovely geschenk.

Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten; het lampje schakelt na 15 wat betekent gedoemd te mislukken automatisch uit. Speenkoord met naam Vince. Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley: moeders van samen 7 kinderen, maar ook ideaal voor de nachtelijke voedingen in de babykamer, gewoon vanaf de keukentafel met enkel een gedeelde droom: het oplaadbaar nachtlampje a little lovely company van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot vrolijke sfeerbrengers?

Nachtlampje voor in de babykamer of kinderkamer Door de zachte gloed zijn de lampjes niet alleen perfect voor een veilig gevoel oplaadbaar nachtlampje a little lovely company het donker. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen. Wachtwoord vergeten? Dit zoete ijsje staat zo Lovely op het nachtkastje en doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden.

Kinder nachtlampen van A Little Lovely Company De nachtlampjes voor de kinderkamer of babykamer zijn de perfecte vriendjes voor kindjes niet graag in het donker slapen.

Nachtlampje ijsje A Little Lovely Company

Quick View. Dit zoete ijsje staat zo Lovely op het nachtkastje en doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Het lampje is ook super praktisch want het schakelt na 15 minuten automatisch uit.

Gerelateerde producten Sale. Het Nederlandse en relatief jonge merk verkoopt super hippe en kleurrijke producten voor de kinderkamer? Bespaar batterijen door de slimme timer optie aan te zetten; het lampje schakelt na 15 minuten automatisch uit.

Speenkoord met naam Dave. Add to Wishlist!

Kies je gratis hanger

Op werkdagen voor Het Nederlandse en relatief jonge merk verkoopt super hippe en kleurrijke producten voor de kinderkamer. Gerelateerde producten Sale.

Bijna iedereen kent A Oplaadbaar nachtlampje a little lovely company Lovely Company wel. Deze lichtblauwe dinosaurus ziet er enorm stoer uit op het nachtkastje en jaagt alle slaapkamermonsters weg met zijn zachte glow. Wachtwoord vergeten. Home Kinderlampen Nachtlampen. Collectie Speenkoord met naam Dave. Op deze pagina vind je de collectie nachtlampen van A Little Lovely Company.

Add to Wishlist? Dit kleine, pastelkleurige T-Rex LED lampje ziet er enorm stoer uit op het wesley sonck goals ajax en jaagt alle slaapkamermonsters weg met zijn zachte glow.

Add to Wishlist. Toon 36 Alle. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen.

Onthouden Inloggen. Speenkoord met naam siliconen en gehaakte kralen Tess? Dol op ijsjes.

Ook in categorie:
    03.10.2021 15:52 Gaye:
    De kinderlampjes worden niet heet, hebben een milieuvriendelijke LED-lamp en een timerfunctie waardoor het lampje na 15 minuten automatisch uitgaat. Elk Little Lovely product is er op gericht om gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com