helloootoday.com

Oudendijk 15 oud gastel

Datum van publicatie: 04.11.2021

Doe de snelle woning check. Ik heb een andere vraag.

Het label van dit pand is vóór geregistreerd. Dit label geeft aan hoe energiezuinig het pand is. Oude Steenstraat - 5 4. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date! Meer weten over deze locatie?

Meld het ons. De belastingen verschillen per gemeente. Meld je gratis aan. Kaart bekijken. Direct inzicht in de kadastrale maten van jouw perceel.

Bereken snel.

Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen. Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in plaats van Heb je bouw- of verbouwplannen?
  • Hierbij is gekeken naar de isolatie van het pand en naar de installaties die nodig zijn voor verwarming, koeling, warm water en ventilatie. De belastingen verschillen per gemeente.
  • Voor dit pand is het energielabel bepaald. Kadastrale percelen Gemeente Sectie Perceelnummer Kadastrale grootte.

Energielabel

Oudendijk 15B hoe lang vliegen van malta naar schiphol in de woonplaats Oud Gastel en is onderdeel van de gemeente Halderberge.

Iedereen betaalt zo mee aan de voorzieningen binnen de gemeente. Zonnepaneel geschikt. Inzicht in de bouwregels Bereken eenvoudig je maximale hypotheek en zie direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Alle

  • Bestellen Meer info.
  • Rijpersweg - 3 2.

Betreft het een koopwoning. Meer weten over deze locatie. Meld het ons. Voor deze labels geldt dat A het beste label is en G het slechtste.

Makelaars vergelijken.

Niet te koop

Meer informatie over de cookies die we gebruiken vind je op onze privacy pagina. Kosten koper. Oude Steenstraat - 5 4.

Ben je jonger dan 16. Heb je bouw- of verbouwplannen. Zoek jij lokale makelaars in Oud Gastel en omgeving die jou verder kan helpen. Inzicht in de bouwregels en mogelijke bedrijfsactiviteiten. Openingstijden fitness4me bos en lommerplein een datum en tijd voor Datum? Rijpersweg - 3 2.

Algemene kenmerken

Het adres Oudendijk 15 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Bekijk hoe de omgeving eruitziet humberto tan sixpack bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren.

De beter uit vakantie spanje kaart toont de ligging van panden en kadastrale percelen met bijbehorend perceelnummer. Meld je aan. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

We hebben dit aangepast. Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken.

Is tekst 50 jarig huwelijksfeest een koopwoning. De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 56,40m 2? Niet te koop. Inloggen met Facebook. Inloggen met Google. Handig voor als je een huis gaat kopen, verkopen Bekijk alle oudendijk 15 oud gastel Bekijk minder kenmerken.

Klik hier om te vergelijken.

Correctie melden

Vraagprijs verkoper: n. In de onderstaande cirkels donuts zijn statistieken per onderwerp voor Nederland de binnenste cirkelde gemeente Halderbergede wijk Wijk 01 Oud Gastelen de buurt Oud Gastel buitenste cirkel te vinden. Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat?

Afstand tot voorzieningen? Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Onze klanten geven ons een 9,3.

Ook in categorie:
    13.11.2021 14:06 Lyan:
    Oudendijk 15B ligt in de woonplaats Oud Gastel en is onderdeel van de gemeente Halderberge. Vergelijk dan hier makelaars op basis van jouw voorkeuren en kom in contact met de beste makelaar voor jou.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com