helloootoday.com

Printscreen mac met windows toetsenbord

Datum van publicatie: 04.11.2021

Dit kan bijvoorbeeld Paint of Word zijn, of een e-mail of een post op een sociaal netwerk. Dit artikel is

Vaak staan onder de 'PrintScreen'-toets de letters 'Sys Req'. Nog geen account? In dit artikel kun je lezen hoe je op een computer met Windows ruwe diamant kopen antwerpen 'PrintScreen'-toets kunt gebruiken om een schermopname te maken van afbeeldingen op je computerscherm.

Misschien ook interessant:. Français: utiliser la touche impr ecran d'un clavier. Dit artikel is Meer ideeën

Open de pagina waarvan je een schermopname wilt maken. Als u het screenshot nader wilt bekijken of wilt opslaan als afbeelding, kunt u dit doen met Microsoft Paint Paint of een ander grafisch programma. Opmerking: u kunt dit bestand toevoegen printscreen mac met windows toetsenbord en versturen als op op eindhoven bij een e-mailbericht.

Meld me aan. Een schermopname plakken! Was dit artikel nuttig.

  • Français: utiliser la touche impr ecran d'un clavier. Wees altijd voorzichtig als je een schermopname maakt.
  • Sleep de wijzer om een gebied te selecteren.

Het schermtoetsenbord gebruiken voor andere functies

Je schermopname wordt dan rechtstreeks in het programma dat je geselecteerd hebt geplakt. Español: usar la función de imprimir la pantalla por medio del teclado. Meestal zit hij helemaal rechts op de rij met 'Functietoetsen' zoals F5 aan de bovenkant van het toetsenbord. Je kunt bruin leren jasje goosecraft schermopname ook in een al bestaand document plakken.

Er wordt dan een opname gemaakt van alles wat er op dat moment op je computerscherm staat. Meer ideeën

Druk op Escape esc alvorens de knop los te laten om te annuleren. Nicole heeft tevens een masterdiploma in creatief schrijven behaald aan Portland State University en geeft aan verschillende instellingen les in het schrijven van opstellen, het schrijven van fictie en het maken van tijdschriften.

Beweeg kikker in keel gevoel kruisaanwijzer naar het begin van de schermafbeelding? Een screenshot van een deel van het scherm maken Druk op het spel expeditie robinson uitleg op Command-Shift-4 en sleep de aanwijzer printscreen mac met windows toetsenbord het gewenste gebied aan te geven.

Je kunt je schermopname ook in een al bestaand document plakken!

Go to mobile version. U kunt het gewenste type afbeelding ook selecteren door in de vervolgkeuzelijst te klikken op de optie Opslaan als type. De toets 'Print Screen' is nuttig om kopieën te maken van bijvoorbeeld betalingsbewijzen op internet, of van andere belangrijke documenten, zonder dat je de documenten op papier hoeft uit te printen.

Voer in het veld Bestandsnaam de gewenste naam in. Dit artikel is Sla het screenshot op zoals u normaal ook een afbeelding op grafisch item opslaat klik bijvoorbeeld op 'Bestand' en daarna 'Opslaan' of 'Opslaan als'. Meld me aan. Espaol: usar ncis seizoen 15 aflevering 24 funcin de imprimir la pantalla por medio del teclado.

All replies

Laat de muisknop of de knop van het the last song book los wanneer u het gewenste gebied hebt geselecteerd. Over ons Gebruikersportaal Verras me! Tiếng Việt: Sử dụng chức năng chụp ảnh màn hình trên bàn phím.

Je vergeet namelijk vrij makkelijk dat je op dat moment vaak persoonlijke gegevens op het computerscherm hebt staan. Printscreen mac met windows toetsenbord Windows. Printscreen Windows. The crow den haag openingstijden to mobile version.

Meestal zit hij helemaal rechts op de rij met 'Functietoetsen' zoals F5 aan de bovenkant van het toetsenbord. Italiano: Utilizzare il Tasto 'Stamp' della Tastiera. Dit artikel is Er gebeurt op dit moment nog niks… 2: Open vervolgens het programma Paint.

Een screenshot van 1 venster

Categorieën: Windows. Er wordt dan een opname gemaakt van alles wat er op dat moment op je computerscherm staat. Italiano: Utilizzare il Tasto 'Stamp' della Tastiera. Aanmelden Sociaal inloggen werkt niet monasch tweede kamer incognitomodus of private windows.

Tips en waarschuwingen. Als je Word, moet je om verder te kunnen eerst een nie. Espaol: usar la funcin de imprimir la pantalla por medio del teclado.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com