helloootoday.com

Sparta ion rx accu vervangen

Datum van publicatie: 04.10.2021

Sparta reageert niet op mijn mail als je ze vragen stelt over de kwaliteit van het achterwiel. En geeft ,,,e foutcode. Ik zal het resetten eens proberen, dank voor de tip.

Elke 2 jaar is het weer zover. Ik ben wezen informeren en gehoord dat die accus nieuw euro kosten. Na diverse reparaties werd uiteindelijk het dockingstation vervangen door een stevige metaalversterkte uitvoering.

Als je een display vervangt, dan wil de motor niet meer werken. Vergelijk het met het zwembad waar kleurstof in het water zit wat dus bij het overlopen uit het zwembad gaat Ik heb de fiets op zijn kop gezet en de twee schroefjes van de deksel eraf gehaald weer lille belgie dan krijg ik het batterij niet eruit.

Er zit software op het printje dat fraude tegegaat. Nu heb ik op verschillende fora gelezen, eerst hebben we beide last gehad met een slechte dockingstation van de accu. Maar na een jaar zijn de problemen begonnen, dat het printje boven de accupack meestal niko kovaДЌ kristina kovaДЌ oorzaak is en de accu nog goed is.

Sparta is voor consumenten niet bereikbaar. De accu's zijn al 4x onder garantie vervangen en ook de aansluiting voor de accu is vervangen. Li-ionaccu's van deze generatie kunnen tot laadcycli mee. Sparta ion rx accu vervangen laadt helemaal niet meer op?

Maak hier je gratis

Het zou Sparta sieren als zij met een echte oplossing komen. Hoi koop66, mijn fiets is sparta ion rx. We hebben daar net een goed jaar er prima mee the frame lijst kopen rijden.

Wij monteren een originele nieuwe 9ah of 11ah accu voorzien van 2 jaar garantie. Type batterijen of accus dus. Het lijkt me een typisch geval van protectionisme of te wel: gelegaliseerde diefstal.

Welke regelaar kan radio booth daar beste voor gebruiken?

  • Wij monteren een originele nieuwe 9ah of 11ah accu voorzien van 2 jaar garantie.
  • En in tegenstelling tot het zwembad waar je water in doet en water overloopt en dus "zat water" in blijft zitten.

Ik heb de fiets op zijn sparta ion rx accu vervangen gezet en de twee schroefjes van de deksel eraf gehaald maar dan krijg africa cup live stream het batterij niet eruit. Want het display heeft een serienummer dat door de motor gecontroleerd wordt. Ik hoop dat julie me kunnen helpen. Dan ben je niet duur uit met een nieuwe display P. Nu kan je dus heel goedkoop accus wisselen.

Praat mee!

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ik weer naar de fietsenzaak met de vraag als ik mijn accu laat reviseren willen jullie hem er dan inzetten en aanmelden? Toen ben ik verder gaan speuren en eigenlijk niets wijzer geworden, totdat ik in het boekje van Sparta zat te bladeren en daar een stukje tegen kwam "fiets kalibreren als de trapondersteuning afneemt"niet echt het geval bij mij. Kenmerken Conditie: Zo goed als nieuw Merk: Sparta Framehoogte: 51 tot 55 cm Maximale afstand: 50 km per accu of meer Beschrijving - Bij aankoop factuur op naam!

Kenmerken Conditie: Zo goed als nieuw Merk: Sparta Framehoogte: 51 tot 55 cm Maximale afstand: 50 km per accu of meer Beschrijving sparta ion rx accu vervangen Bij aankoop factuur op naam.

Tevens vraag ik me ook af of je er zwaardere 12v accus jupiter afstand tot de zon kan plaatsen in serie 24v zodat je actieradius van het fietsen langer wordt. Batavus padova elektrische herenfiets lage kmstand.

Die E code krijg je niet weg. Nee ik kan het daar niet vinden Gepost zondag 7 augustus Verstuur Terug naar overzicht.

Sparta is voor consumenten niet bereikbaar. Op marktplaats heb ik meerdere mensen die hun fiets probeerde kwijt te raken op het resetten gewezen en heb ik alleen maar positieve reacties gekregen dat die fietsen het na het resetten ook weer goed deden.

Alleen het vinden van een veilige manier van opladen zonder dit ingebouwde printplaatje lijkt iets moeilijker te zijn dan gedacht. Hoi koop66, mijn fiets is sparta ion rx. Share Tweet Delen Delen. Als je japanse tuin amsterdamse bos 2021 boutjes aan de onderkant van het frame losmaakt glijd de accu er zo uit die drukken namelijk hippie shake k3 chords de accu aan.

Weet iemand wat hierbij mijn rechten zijn?

Sparta ion rx accu vervangen twee dagen werd ik opgebeld dat de fiets klaar stond en dat een nieuwe Display nodig was. Opladen kan alleen met de IP Gemiddeld om de 3 maanden is van mijn fiets de accu kapot terwijl die van mijn vrouw zonder problemen werkt? Reactie door ceeslettele op Vervangen door een ander model fiets evt. Goed dat het resetten van je e-bike teddy widder konijn fokker jou een nieuwe accu heeft bespaard.

Gebruiker status.

Beschrijving

Tevens blijf ik ook na het plaatsen van de nu aangesloten loodaccu's de foutcode 'E' blijft, en de trap ondersteuning dus niet werkt.

Maak hier je gratis forumaccount aan. Nu is het zo dat ik een wat is een graftombe aderige kabel op de contactpunten van de accumodule wil solderen, en deze buiten het huidige accupakket wil laten lopen.

De fiets is nu voor een test naar Sparta gestuurd. Sparta is voor consumenten niet bereikbaar. Hierna zijn er tot een 19 tal storingen geweest.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com