helloootoday.com

Vidaxl konijnenhok voor buiten

Datum van publicatie: 24.10.2021

Bezoek website 4 okt. Flamingo Konijnenhokken.

Gekozen filters 1. Met of zonder ren. De deur gaat makkelijk open en dicht dankzij een schuifgrendel. Dit is absoluut een hok van een hoge kwaliteit en bovendien ideaal als nachthok. Konijnen zitten nu buiten. Houten Konijnenhokken.

Verkoop door Living Belgi Wat je kan verwachten. Door de schuiflade is het hok eenvoudig schoon te maken. Was ,00 Tooltip. Konijnenhokken Zonder ren? Toon meer Toon minder. Verkoop door vidaXL.

  • Een geïsoleerd nachthok is helemaal ideaal voor buiten konijnen. Dit konijnenhok is tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.
  • Kleine Konijnenhokken. Dit hoogwaardige houten hok met 2 verdiepingen zorgt voor een knusse plaats om kleine dieren, zoals konijnen,… Meer.

Productspecificaties

Bovendien is ook dit hok voorzien van een waterdicht dak en een onderdelen airfryer xxl in vaatwasser. Dit hoogwaardige hok biedt een knusse plaats om kleine dieren zoals konijnen in te houden. Met of zonder ren. Minimale beoordeling. Ondertussen zorgt de constructie van het ijzeren gaas ervoor dat je je huisdieren altijd in de gaten kunt houden, en dat je huisdieren altijd genoeg frisse lucht hebben.

Breedte hok Middel 61 tot cm Groot vanaf cm.

  • Geef je harige vriendjes een.
  • Konijnehok In goede staat moet alleen aan de onderkant bak iets geplaatst worden omdat urine erdoor komt.. Wij hebben om je op weg te helpen alvast een toplijst gemaakt.

Dit hok is veel te klein voor een konijn. Zonder ren 5. Vergelijk artikelen Waar wil je samsung gear vr s8 plus compatible mee vergelijken? Materiaal Hout. Heb jij een hond in huis rondhuppelen die wel wat uitdaging kan gebruiken.

Je kan hier bijvoorbeeld zaagsel in doen om de uitwerpselen van je konijn in op te vangen. Breedte hok. Luxe Konijnenhok Romy Dierenverblijf romy is uitstekend geschikt voor zowel kippen als konijnen.

Zonder uitschuifbare lade 1. Ik gebruik het konijn tijdelijk om konijnen in onder te brengen. Het… Meer! Wis alle filters Gekozen filters: vidaXL. Flamingo Konijnenhokken.

Product Information

Breedte hok. Extra leuk aan dit konijnenhok is dat hij optioneel is uit te breiden met een extra ren. Materiaal Hout. Zonder uitschuifbare lade 1.

Vidaxl konijnenhok voor buiten hoogwaardige hok met 3 verdiepingen zorgt voor een knusse plaats om kleine dieren zoals konijnen… Meer. Ben je op zoek naar een konijnenhok dat vooral veel wegheeft van een houten tuinhuisje. Meest gelezen Zijn de volgende blogs. Gewicht 8. Filter 16 resultaten. Metalen Konijnenhokken. In goede staat moet alleen aan de onderkant bak iets geplaatst worden omdat urine erdoor komt. Jouw konijn kan dus voldoende beweging krijgen in dit hok, want dit hok heeft een afmeting van x 46 x 85 centimeter.

Kerbl Konijnenhokken.

Productbeschrijving

Je kan in totaal vijf artikelen kiezen. Er is nog plaats voor andere artikelen. Met of zonder ren. Velm 5 sep.

Bestaande uit 2 verdiepingen, inclusief trapje! Het huisje heeft twee verdiepingen: de bovenste verdieping is het nachthok met daaronder een ren. Wanneer jouw konijn veel ruimte nodig heeft, is het konijnenhok van MaxxPet ideaal. Beschrijving Extra informatie Product Vidaxl konijnenhok voor buiten Dit hoogwaardige hok biedt een knusse plaats om kleine dieren zoals konijnen in te houden.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com