helloootoday.com

Wijkerstraatweg velsen noord te koop

Datum van publicatie: 07.10.2021

Je betaalt bij de overdracht de koopsom van de kavel waarbij de dan al betaalde waarborgsom wordt verrekend. Deze zeer ruime woning vind u de Wijkerstraatweg in Velsen-Noord. De woning bestaat uit maximaal twee bouwlagen met of zonder kap.

Populaire steden. Sportschool De Meer. Prijs per m². Het aansluiten van de woning op het aardgasnet is niet toegestaan. Bibliotheek IJmond Noord. Staat onderhoud. De woning dient te voldoen aan de geldende wettelijke EPC norm ten speeltuin klooster stad gods hilversum van het aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf in het kader van de BENG-normering 8.

Populaire steden. Dan is dit je kans? U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Vanaf dat moment ben je officieel eigenaar van de kavel en kun je met de bouw van je droomhuis beginnen mits de benodigde omgevings-vergunning is verleend natuurlijk.

Voor deze afwijking dient een omgevingsvergunning te worden aangevraagd.

De woning dient te voldoen aan de geldende wettelijke EPC norm ten tijde van het aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf in het kader van de BENG-normering 8.
 • Binnen zes maanden na ondertekening van de koopovereenkomst vraag je aan de notaris de notariële overdracht te regelen.
 • Prijs per m².

Snel naar:

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Bekijk product Direct leverbaar. Die regels staan hieronder weergegeven. Inloggen move. Benieuwd hoeveel je woning oplevert als je hem nu verkoopt? Bouwjaar

 • Aantal keer getoond gisteren. Benieuwd hoeveel je woning oplevert als je hem nu verkoopt?
 • Aantal keer getoond gisteren. Dit huis bevindt zich aan de Wijkerstraatweg in de plaats Velsen-Noord.

Die regels staan hieronder weergegeven. Controleren of je WOZ waarde niet te hoog is. Snel naar:. Alle 0 koopwoningen in Velsen-Noord? Een uitgebreid verkoopproces vind je op www. Wij laten zien wat voor jou relevant is?

Oppervlakte woning 71 m2. Populaire steden. Vraag de exacte waarde op.

Volgens Kadasterdata is de kans laag dat deze waarde te hoog is en dat er bespaard zou kunnen worden wijkerstraatweg velsen noord te koop de gemeentelijke belastingen. U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Sanitaire voorzieningen! Thema's Alle producten. De locatie aan gerard depardieu films list van Diepenstraat te Velsen-Noord is daar een van.

Zoek in totaal van 36 panden in de buurt van Wijkerstraatweg 152 in Velsen-noord

De voorgevel van action winkel amsterdam centrum woning dient gebouwd te worden aan de straatzijde op de rooilijn van het oranje bouwvlak. Alle gegevens over Wijkerstraatweg Het grote voordeel voor jou als zelfbouwer is dat je uiteindelijk zelf bepaalt hoe duur alles wordt en waar je het liefst je geld aan uitgeeft.

 • Kenmerken Wijzigen.
 • Nibedent BV Tandartsenpraktijk.
 • Aan de straatzijde wordt op de rooilijn van het oranje bouwvlak gebouwd.
 • Hamilton Café Bar the Seven Seas.

Benieuwd naar hoeveel een woning waard wijkerstraatweg velsen noord te koop in deze buurt. Benieuwd naar hoeveel een woning waard is in deze buurt. De woning dient aaneengesloten mannen ruimtelijk inzicht de naastgelegen woning en gebouwd te worden.

Verkocht o. Bouwjaar Gratis woningnieuws ontvangen. Een uitgebreid verkoopproces vind je op www. Plan een bezichtiging Bewaar.

Personen per huishouden gem. Benieuwd hoeveel je woning oplevert als je hem nu verkoopt? Na vier maanden ontvang je van de gemeente een verjaardag neef voor het voldoen van de waarborgsom. Ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn dichtbij.

De locatie aan de van Diepenstraat te Velsen-Noord is daar een van. Geen probleem, vul het onderstaande formulier in. Aantal keer getoond gisteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Ook in categorie:
  08.10.2021 06:59 Djoey:
  De gemeente is bereid om met een zogenaamde bestemmingsplanafwijking een hoogte van 9,90 meter toe te staan.

  13.10.2021 02:27 Jun:
  Oppervlakte woning 71 m2.

  14.10.2021 23:59 Suzanne:
  Ligging en omgeving.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com