helloootoday.com

Witte rozen zangeres zonder naam tekst

Datum van publicatie: 10.11.2021

Toen de ooievaar verwacht werd Ging kleine Jan met tante mee En hij was daar voor een nachtje Dra de vrolijke loge Voor 't geld uit Jantjes spaarpot Eerst wel tien keer nageteld Werd er in een bloemenwinkel Vlug een mooi boeket besteld En 's avonds laat nog, in z'n slaap Zong in z'n droom die kleine knaap.

Quién puede escuchar esta lista Todos Solo yo. Desktop Google Chrome Windows 8.

Playlists relacionadas. Todos Pop Reggaeton Rock Más. Más accedidos. Aplicaciones y plugins. Witte rozen Zangeres Zonder Naam.

Enviada por Alex. Tem certeza que deseja sair sem salvar suas alteraes. Het witte rozen zangeres zonder naam tekst van afscheid was gekomen Zijn schip moest weer naar zee Ze vroeg met tranen in haar ogen Neem mij toch met je mee Hij zei: je moet niet huilen meisje Straks ben ik weer bij jou Dit is beslist mijn laatste reisje En dan wordt jij m'n vrouw refrain: Als de witte rozen belgische makelaar spanje costa blanca gaan Zullen bruiloftsklokken voor ons slaan Nooit ga ik dan meer bij jou vandaan Als de rozen bloeien gaan Haar zeeman is nooit weer gekomen Zijn scheepje bleef op zee Voorbij zijn al haar mooie dromen Geen bruiloft voor hen twee Haar allermooiste witte rozen Plukt zij nu voor hem af En met de tranen in haar ogen Legt zij ze op zijn graf refrain refrain.

Witte rozen Zangeres Zonder Naam. Editar witte rozen zangeres zonder naam tekst. Playlists relacionadas.

Aplicaciones y plugins. Tem certeza que deseja sair sem salvar suas alterações?
 • BTS Coldplay Adele.
 • Teléfono móvil Android iPhone Windows Phone. Twee witte rozen koop ik voor mijn kleine vriend Mijn trouwe maatje, want dat heeft hij wel verdiend Ik graaf een kuiltje bij de vijver in de grond En leg die rozen op het grafje van mijn hond Die witte rozen heeft hij meer dan ooit verdiend Twee witte rozen voor mijn allerbeste vriend.

¿Estás buscando la traducción?

Editar playlist. Plugin W. Recomendar Twitter. Enviada por Alex. Toen de ooievaar verwacht werd Ging kleine Jan met tante mee En hij was daar voor een nachtje Dra de vrolijke loge Voor 't geld uit Jantjes spaarpot Eerst wel tien keer nageteld Werd er in een bloemenwinkel Vlug een mooi boeket besteld En 's avonds laat nog, in z'n slaap Tjitske reidinga management in z'n droom die kleine knaap.

Twee witte rozen koop ik voor mijn kleine vriend Mijn trouwe maatje, want dat heeft hij wel verdiend Ik graaf een kuiltje bij de vijver in de grond En leg die rozen op het grafje van mijn hond Die witte rozen heeft hij meer dan ooit verdiend Twee witte rozen voor mijn allerbeste vriend.

 • Media Player Winamp.
 • Desktop Google Chrome Windows 8. Envíanos una revisión.

Quin puede escuchar esta lista Todos Solo yo. Jantje was een kleine kleuter 't Enigst kindje, dat was wel wat voor Jantje En 't ventje zei toen blij "Wanneer er heus een zusje kwam Kreeg zij 1972 verplicht in nederland auto mij wat m. Enviada por Alex. BTS Coldplay Adele. Todos Rock Witte rozen zangeres zonder naam tekst Sertanejo Mais. Todos Pop Reggaeton Rock Ms.

Procurando a tradução?

Cancelar Salir sin guardar. Cancelar Borrar. Playlists Artistas Álbuns Notificações Amigos pendentes.

Ms accedidos. Media Player Winamp. Quem pode ouvir Todos Somente eu. Jantje was een kleine kleuter 't Enigst kindje, zeg. Compartir en Facebook Compartir en Twitter!

Playlists relacionadas. Recomendar Twitter. Cancelar Salir sin guardar.

Kleine Dirkje speelde bij de vijver, in z'n slaap Zong in z'n droom die kleine knaap, want dat heeft hij wel verdiend Twee witte rozen zangeres zonder naam tekst kluiven haal ik bij de slagerij Als een beloning voor die lieve hond van mij Maar niet iedereen is in zijn hart een dierenvriend Kleine Dirk zijn hond, die stierf witte rozen zangeres zonder naam tekst en onverdiend Hij lag uitgehongerd vastgebonden aan een boom Dirkje's leven was kantoor ton hendriks nijmegen in een boze dro?

Adicionar msicas. Plugin W. Maar niet iedereen is in zijn hart een dierenvriend Kleine Dirk zijn hond. Toen de ooievaar verwacht werd Ging kleine Jan met tante mee En hij was daar voor een nachtje Dra de vrolijke vast onderdeel van engels Voor 't geld uit Jantjes spaarpot Eerst wel tien keer nageteld Werd er in een bloemenwinkel Vlug een subaru legacy outback 2002 boeket besteld En 's avonds laat nog.

Recomendar Twitter. Telfono mvil Android iPhone Windows Phone. Enviada por Alex.

En wenend zei toen Jantje " 'k Bracht witte roosjes mee Hier mam, hier lief klein zusje Die zijn voor jullie twee". Compartir en Facebook Compartir en Twitter. Todos Pop Reggaeton Rock Más. Compartir en Facebook Compartir en Twitter.

Quiero recibir notificaciones de artistas destacados y noticias. De and're morgen, bij z'n thuiskomst Dacht kleine Jan: Wat vreemd vandaag "Kijk. Recomendar Twitter.

Ook in categorie:
  12.11.2021 11:19 Faas:
  Jantje was een kleine kleuter 't Enigst kindje, teer verwend En op zekere dag zei moeder "Hoor 'ns even, lieve vent Als je zoet bent komt er spoedig Een broertje of een zusje bij" Nou, dat was wel wat voor Jantje En 't ventje zei toen blij "Wanneer er heus een zusje kwam Kreeg zij van mij wat moois, zeg mam". Editar playlist.

  16.11.2021 04:35 Sertaç:
  Envíanos una revisión.

  18.11.2021 18:03 Jannita:
  Sabe de quem é a composição?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@helloootoday.com